Ga terug

Vlees - Gevulde paprika met kerrie gehakt

meat
Totale tijd25 min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italian
Porties: 2

Equipment

  • oven
  • koekenpan
  • Bakplaat
  • Bakpapier

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 rode paprika's
  • 1 knoflookteentje
  • 150 gram rundergehakt
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 2 eetlepels kerrie kruiden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 50 gram geraspte kaas

Instructies

  • Voorbereiding
    Verwarm de over voor op 220 graden. Verdeel het bakpapier over de bakplaat. Snij de paprika’s door het midden. Verwijder de stengel en de zaadjes. Snij de uien in stukjes en pers de knoflook.
  • Bereidingswijze
    Verhit in de pan de olijfolie. Voeg dan de uien en knoflook toe. Bak dit kort. Voeg dan de paprikapoeder en kerrie toe. Gevolgd door het gehakt. Breng het gehakt op smaak door zwarte witte peper en zout. Leg de gesneden paprika’s met de open kant naar boven op de bakplaat. Vul de paprika’s met het gehakt. Verdeel over iedere paprika een beetje kaas. Bak de paprika in ongeveer 25 minuten gaar. Eet smakelijk!